banner
Leuk, dat je er bent! Samen kunnen we de wereld veranderen in een paradijs - kweek eens zelf je eten en leer de schatten uit de natuur kennen!

home button

bella button

boeken

agenda

columns buttons

galerie

fotoalbum

nieuwsbrieven

workshops

wilde zaden

oerkruidboeket

links

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Follow bellaplant on Twitter  

Gerard heeft begin 2012 iets moois bedacht, een plantenbak in de vorm van een zeshoekige ster, de tuinster. Wil je ook zo´n mooie plantenbak? Veel leuker als een vierkante meter moestuin, stijlvol en reuze handig. De afmeting van punt tot punt is 1,80 m, binnenin heeft de tuinster een diameter van 1 m en hij is 50 cm hoog. Op dit moment is het nog heel wat werk om de tuinster te maken, hij heeft maar liefst 240 zaagsnedes. De tuinster kost op dit moment 200 Euro. Gerard is bezig met een versie uit eikenhout, de eikenhouten tuinster kost 350 Euro.

tuinster plantenbak

Let op: natuurlijk kan je zelf een tuinster voor je eigen tuin maken. We willen alleen niet, dat straks een bedrijf de rechten voor de tuinster claimt en de tuinster in grote hoeveelheden op de markt brengt. Daarom hebben wij een licentie voor het ontwerp vastgelegd, een creative commons licentie, op 7 maart 2012:

Creative Commons Licentie
TuinSter van BellaPlant is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Unported licentie.

galerie 1

In 2011 zijn we op de bramentuin begonnen met een buitenkunsttuin. We hebben diverse hele mooie objecten, boomschijven met charakter en andere artistieke dingen neergezet. In 2012 bouwen we verder aan een artistiek paradijsje. Hier een voorproefje om alvast te genieten:

groenedraak_enpoppys

Inmiddels heeft de digitale kunst zich ontwikkeld. In 2011 is de groene draak geboren, de hoeder van de aarde. Nu hebben de poppy's gezelschap, ze zijn in 2010 in Delft geboren:

Had je al eerder ons leuke album met verschillende papavers gezien?
Niet? Geniet dan hier van een mini-versie met de bijzonder artistieke foto's.

De foto-oogst van 2011 zetten we op foto-stock sites. Dan kunnen meer mensen genieten van de mooie foto's en geïnspireerd raken om zelf een mooie tuin vorm te geven.

Schrijf je gewoon even in voor de nieuwsbrief om nieuws over de foto's te ontvangen.

Kijk ook nog een keer op de pagina fotoalbum voor de oogst van het seizoen 2010!

Bezoek je onze vrienden?

groenepassie

biovak

cocopotgrond

amanvida, super natuurvoeding

de bolster, biologische zaden

smultuin

dubbelgroen

biojournaal met dagelijks nieuws

BioFutura, duurzame verpakkingen, bio-afbreekbaar

BioKultura, biologische potgrond

Kopersporen, het allerbeste tuingereedschap

log casa foresta

Earth Games,

fytotherapie voor dieren

 


©2008 - 2012 - Bella Plant - graag contact met ons opnemen, als je van plan bent om teksten of afbeeldingen van deze website te gebruiken!
Bella Plant  #  Samenweid 35 #  1935AZ Egmond-Binnen #  T: 06 83 670 308  #  E: info@bellaplant.nl #  I: www.bellaplant.nl